Friday, November 27, 2020
About me

New year, new blog

 

Je hebt niet de 1e Januari nodig om jou leven te veranderen, maar iedereen houdt er toch van om nieuwe voornemens te maken en zich er dan ook aan te houden, wat niet voor iedereen even gemakkelijk is..

Ik had al langer in gedachten om met een blog te beginnen omdat ik zeer actief bezig ben op Instagram, en ik veel vragen krijg over de plaatsen die ik bezoek, de kleren de ik draag, waar ik mijn spullen koop, of dat ik nog leuke adresjes weet, etc.. leek het mij wel leuk om deze dan ook echt met jullie te delen. Mijn eerste voornemen vanaf 1 Januari 2018 was dan ook beginnen met mijn eigen blog.

Ik heb het jaar ingezet met een leuk feestje bij mij en mijn vriend thuis met vrienden en zoals jullie kunnen zien zijn we het jaar begonnen met een “KNAL”. Ik hou ervan om feestjes te organiseren en er dan ook telkens een thema aan toe te voegen, dit jaar was het ‘Less bitter more glitter’ met accenten van zwart en goud. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn blog vinden en leuke tips zijn ook altijd welkom, want dit is nieuw voor mij.

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply