Friday, October 30, 2020
BEAUTY

Glamglow Gravitymud Firming treatment

 

Wil jij platinum op je gezicht ?

Glam glow doet het weer.. wat een cool masker !! Ze hebben altijd al leuke producten gehad, maar dit ?! Glam glow is oorspronkelijk gemaakt in Hollywood en was eerst voorzien voor de wereldsterren.. ze moesten een masker vinden met een ‘onmiddellijk’ resultaat.

Ik ben altijd al een fan geweest van de Glam glow mud maskers, omdat ze heel zuiverend werken, maar nu is deze dus ook uit en die gaat er vooral voor zorgen dat je gelaat er strakker en steviger uitziet.. Je hoeft niet per se op een bepaalde leeftijd te zitten, iedereen kan en mag dit gebruiken, tenslotte heeft iedereen graag een mooi glad en stevig gelaat, niet?

De Gravity Firming Treatment is verpakt in een paars potje, je krijgt ook een kleine, synthetische applicator om het masker goed aan te brengen. En dat is fijn, want dit masker kun je niet echt goed met je vingers aanbrengen.

Zoals ieder gezichtsmasker breng je dit masker aan als een laagje op je huid. Doordat je de huid tijdelijk “afsluit” stimuleer je de doorbloeding van de huid waardoor deze werkzame stoffen in het masker extra goed opneemt. De Glamglow Gravitymud Firming treatment is een peel-off masker en breng je in een dunne laag met de apllicator aan op de schone, droge huid. Het voelt een beetje aan alsof je een dun laagje rubber op je huid legt, mijn huid voelt wat koeler aan en na een tijdje voel je het masker wat trekken. Na 15 minuten is het laagje opgedroogd en kun je het als een soort vlies of tweede huid van je gezicht aftrekken.

“Deze leuke maskers zijn te verkrijgen bij ‘Ici paris xl’ en hebben een prijskaartje van €49,90.”

Related Posts

No Comments

Leave a Reply