Friday, October 30, 2020
BEAUTY

Zizenti beautysaloon

 

Vorige week had ik de gelegenheid om mij eens goed te laten verwennen bij het super fancy schoonheidsinstituut ‘Zizenti’, te Ekeren.

Als het weer eens een drukke maand is geweest en je hebt niet veel tijd gehad om je huid goed te verzorgen of je hebt last van dergelijke huidaandoeningen ? Ga dan zeker eens langs bij dit fancy schoonheidssalon, te Ekeren. Ze zorgt ervoor dat je je meteen welkom en op je gemak voelt.. Het interieur vind ik persoonlijk super leuk gekozen en het geeft een gezellige sfeer. Met een relaxerend muziekje en de lampen gedempt kom je hier helemaal tot rust.

Ik heb gekozen voor een gelaatsverzorging met alles erop en er aan, omdat ik het tijdens de kerstperiode meestal heel druk heb, neem ik minder tijd om mijn huid goed te verzorgen. Wauw wat was mijn huid glad, zacht en stralend. Maar bij ‘Zizenti’ kan je evengoed ook terecht voor andere behandelingen zoals een ontspannende massage, make-up, ontharing, hand- en voetverzorging,.. en nog veel meer.

Zizenti werkt met de producten van Dermalogica, ik had er al veel over gehoord, maar nog nooit  ervaring mee gehad, ik ben zeker en vast verrast van het reslutaat dat deze producten aan mijn gelaat hebben gegeven. Enkel ervaren schoonheidsspecialiste mogen met deze professionele producten werken, ze krijgen hier ook regelmatig opleidingen voor. Het brede assortiment producten van Dermalogica biedt voor elk huidtype wat wils. Ze maken geen gebruik van minerale olien, alcohol, kleurstoffen en parfum.

Nu is het aan jouw, neem een kijkje op het menu en beslis waar jij op dit moment het meeste behoefte aan hebt. Je kan een bezoekje brengen aan haar Facebook/Instagram pagina ‘@Zizenti’ of neem een kijkje op haar website http://www.zizenti.be

Related Posts

No Comments

Leave a Reply