Friday, October 30, 2020
Fashion

Festyfashion Juwels

Er is geen enkele vrouw die ooit gezegd heeft dat ze genoeg juwelen heeft, toch ?!

Ik zelf ben dol op juwelen en ik denk jullie ook.. Sinds kort heb ik een nieuw merk ontdekt en met valentijn ‘around the corner’ vind ik dat ik deze zeker met jullie moet delen!

Festyfashion is een online shop waar je super leuke juwelen kan kopen tegen een laag prijsje. En ze hebben niet enkel juwelen, maar ook  bikini’s, t-shirts, sweaters met leuke quotes,.. echte modemusthaves!

De Biba juwelen die ik gekozen heb zijn stoer en passen echt bij elke outfit!.. En als je er eenmaal hebt, wil je er alleen maar meer want het is natuurlijk nog leuker ze te combineren!

Ik vind dat zowel mannen als vrouwen de juwelen perfect kunnen dragen en combineren! Je kan er zelfs met je geliefde een ‘lovebracelet’ van maken, dan kan je allebei dezelfde nemen… Hoe leuk is dat?

Valentijn is binnen exact 5 dagen en  jij weet niet wat kopen?!

Dan is dit een super leuke cadeau tip! Of wil je graag je beste vriendin er blij mee maken, gebruik dan mijn kortingscode ‘ASHLEY10’ en krijg op het VOLLEDIGE ASSORTIMENT 10% korting!! Deze korting is geldig tot en met 31/05/2018 !!!!

Ga snel naar de website http://www.festyfashion.nl en bestel vandaag nog voor 15 uur en jouw pakketje ligt morgenvroeg bij jouw in de brievenbus !!

 

No Comments

Leave a Reply