Wednesday, January 20, 2021
BEAUTY

Filorga: Optim-eyes lashes and brows

Ben jij het ook beu om met korte wimpers rond te lopen en heb je geen zin om veel geld te geven om elke maand je wimperextensions te laten bijwerken.
Of heb je wimperextensions gehad en zijn je wimpers beschadigd en afgebroken, dan heb ik de ideale oplossing voor jullie !!

Het stimulerende serum en de verstevigende verzorging doen wat ze beloven: wimpers vermenigvuldigen én meer volume en lengte geven.

Dit geld niet enkel voor wimpers maar ook voor de wenkbrauwen.
Wil je graag een nieuwe vorm in je  wenkbrauwen brengen of vind je ze te fijn. Don’t worry ! Dit product werkt zowel voor de wimpers als voor de wenkbrauwen.
Het zorgt voor een spetterend resultaat na slechts 3 weken.

Het serum heeft 2 stappen die je moet volgen..
Breng eerst met het borsteltje een fijne lijn boven je wimpers aan, alsof je een Eyeline lijntje trekt,  doe dit ook aan de onderkant. Ga als je wil met het bosteltje erna ook over je wenkbrauwen. Vervolgens ga je met het mascara borsteltje over je wimpers en doe dit ook bij de wenkbrauwen.
Herhaal dit 3 weken lang elke morgen en avond.

Zo nu hoef je je geen zorgen meer te maken over korte, fijne, afgebroken wimpers en fijne wenkbrauwen.

 

 

*Optim eyes lashes and brows is de nieuwe bestseller die exclusief te verkrijgen is bij ici Paris xl. Met een prijskaartje van €49,90 .

 

 

Related Posts

2 Comments

 • Reply
  Britt
  7 november 2018 at 20:08

  Hi! Heb je het ‘Filorga: Optim-eyes lashes and brows serum” zelf gebruikt? Zo ja, merkte je echt een verschil en mijn belangrijkste vraag nadat je gestopt bent met het te gebruiken verloor je dan veel wimpers?

  Bedankt!

  • Reply
   Ashley
   17 januari 2019 at 13:22

   Hej britt,

   Ik gebruik het zelf en ik ben er enorm fan van, daarom heb ik er dan ook een blog over geschreven, omdat ik weet dat veel dames struggelen met hun winmpers, en wie wil er nu niet van die mooie, volle, lange wimpers, toch?!
   Op de gebruiksaanwijzing staat dat je het serum zeker zo’n 8 weken moet gebruiken. Dat heb ik dan ook gedaan en mijn wimpers waren zichtbaar voller en langer. Mijn wenkbrauwen waren ook nog maar heel fijn door het epileren en die zijn volledig weer terug zoals ze vroeger waren. Het resultaat blijft tot dat je weer nieuwe wimpers/ haren krijgt, omdat je volle lange wimpers dan na een tijd uitvallen. Wat het normale proces is.. je wimpers gaan er zeker niet sneller van uitvallen en het resultaat blijf je lang behouden. er zit trouwens ook wel genoeg in het potje om het meer maal een kuur te doen. Ik doe er meestal 3x mee en dat is toch wel goed voor een jaar.

   Ik hoop dat ik hierbij al je vragen heb kunnen beantwoorden en indien je er nog hebt, mag je ze hier altijd onder zetten.

   xoxo

  Leave a Reply