Friday, November 27, 2020
BEAUTY

Care personal beauty saloon

Keep calm and book your appointment

Ik was al super lang opzoek naar een schoonheidsinstituut die de conditie van mijn huid kon bepalen en verbeteren. Zo ben ik terecht gekomen bij het hypermodern ‘Care personal beauty’, te Antwerpen en werd daar bij het binnenkomen al warm ontvangen. Ik wist niet goed wat er ging gebeuren, maar wist één ding wel zeker en dat is dat ik mijn huid terug in een betere conditie wou krijgen, want door weinig slaap de laatste tijd is dat fel achteruit gegaan.

Eerst zijn we begonnen met een huidanalyse. Dit is eigenlijk het analyseren van je huid met behulp van het ‘EF skin vision apparaat‘. Zo kan je perfect te weten komen wat jouw huid op dit moment nodig heeft en een oplossing bieden. Zoals bijvoordeeld gebrek aan stevigheid, overtollig talg, huidschilfers, couperose,dehydratatie,pigmentatievlekken,.. noem maar op.  Als alles gemeten is door middel van een micro camera en een meetsonde, krijg je een verzorgingsritueel te zien die volledig is afgestemd op jouw huid.. Daarna zijn we klaar om aan de behandeling te beginnen en zo weet de schoonheidsspecialiste perfect op welke aspecten ze meer moet letten bij mijn huid en ik voor mijn verder thuisritueel.

 

Je kan kiezen uit verschillende behandelingen die op niveau zijn samengesteld. Ik heb gekozen voor niveau 3, de exclusieve ‘High Tech‘ behandeling, hierin worden alle toptechnologien samen gebruikt voor een 100% doeltreffend resultaat. Met de ultra scrubber verwijderen ze eerst de dode huidcellen, zwarte puntjes en gifstoffen, zo stimuleren ze ook de huidcellen en verbeteren de textuur van de huid. Met  het elektroporatie apparaat brengen ze alle producten zo diep mogelijk in de huid. Daarna stimuleren ze de spieren met de fysiostimulatie om huidverslapping en rimpels tegen te gaan. Achteraf gaan ze nog met de cryotherapie de bloedcirculatie bevorderen en activeren ze de huidcellen om dan te eindigen met een peel-off masker met zuurstofgevende en zuiverende eigenschappen. Het masker versterkt ook de huid van binnenuit.

De producten waar het salon mee werkt zijn zelf op maat ontworpen. Ze hebben een eigen labo voor onderzoek en ontwikkelingen voor het beste resultaat te bekomen. De actieve stoffen die worden gebruikt zoals peptiden, aminozuren, vitamines, collageen, stamcellen,.. enz zijn een resultaat van wetenschappelijke innovatie. Elk product is dan ook gemaakt om huidveroudering te voorkomen!

Wil jij graag eens langst gaan om een gratis huidanalyse te laten doen, maak dan snel je afspraak voor 31/05/2018 op http://www.carepersonalbeauty.be

Je kan voor meer info en foto’s van de behandelingen ook terecht op hun Facebook/Instagram pagina http://carepersonalbeautyantwerpen

Related Posts

No Comments

Leave a Reply